Årets skonyheter

Både Nike, Adidas, Asics og konkurrentene har lansert nye løpesko denne våren. Her ser du nyhetene.

Publisert
Sist oppdatert

Nike Shox FSM

Nikes Shox-sko har særegent design, men regnes nå for første gang som fullverdige løpesko. De passer best til rolig løping på asfalt for mellomtunge til tunge løpere, deriblant mosjonister. Skotype: Stabilitetssko.

Puma Tenos

Dette er modellen som overtar etter Puma Complete Extol, som DinSides testere ikke likte spesielt godt. Tenos har, som de fleste andre Puma-sko, relativt hard demping. Derfor passer de antagelig best til tyngre løpere over 80 kilo (menn). Skotype: Stabilitetssko.

Reebok Road Plus

En oppdatert utgave av Premier Road og enda en sko i denne suksessfulle serien fra Reebok. Her får du solid, myk og stabil demping i mellomsålen. Det gjør seg på lengre, rolige turer på hardt underlag. Passer mange typer løpere. Skotype: Stabilitetssko.

Nike Air Zoom Elite

Nike har hatt en rekke populære fartssko med noe demping. Vi spår at Zoom Elite blir en ny suksess. De innbyr til fart og passer til rask løping, men har likevel nok demping til at raske, effektive løpere kan bruke dem til daglig. Derfor er skoene en utfordrer til Asics DS Trainer. Skotype: Lettvektssko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer