Articentel konkurs

STRØM: Så gikk det som vi fryktet. Articentel har den siste tiden vært svært vanskelige å få tak i - både på telefon og mail. Nå er de suspendert fra kraftbørsen Nordpool.

Publisert
Sist oppdatert

Her er informasjonen du finner på Articentels nettsider:

 • Articentel ble i dag 20.12.02 suspandert fra kraftbørsen, Nordpool ASA.

  Dette betyr i praksis at vi fra denne dato ikke lenger kan handle kraft på vegne av våre kunder.

  Ihht NVE’s forskrifter vil alle kunder blir tilbakeført til sin lokale netteier på leveringsplikt. Netteiers leveringsplikt er kun ment som en midlertidig leveranse i påvente av at de berørte kunder inngår avtale med ny kraftleverandør.

  Det er ingen risiko for at kundene vil stå uten strøm i perioden frem til du har inngått avtale med ny kraftleverandør. Netteiers leveringsplikt vil som hovedregel komme som et tillegg på regningen som omfatter nettleie.

  Vi vil oppfordre alle kunder til snarest å kontakte ny kraftleverandør, da netteiers leveringsplikt som regel er dyrere enn avtaler inngått med ordinær kraftleverandør.

  Articentel vil avvikle driften under ordnede forhold. Vi vil produsere sluttregninger så snart vi har fått oversendt måleravlesninger fra nettselskapet ditt. Måleravlesning skal som tidligere gjøres til ditt lokale nettselskap. Vi ønsker i størst mulig grad å få oversendt konto- og kundenummer på mail slik at vi får frigjort kapasitet til å betjene kunder på telefon.

  Alle kunder vil i løpet av kort tid motta brev fra Articentel der vi vil forklare hva som videre vil skje.

  Vi takker våre kunder for et svært godt samarbeid og ønsker dere en riktig god jul.

  Vi er trygge på at du vil starte det nye året med et nytt hyggelig bekjentskap gjennom din nye strømleverandør. Kundeservice hos Articentel vil være betjent til alle kunder er sluttavregnet.

  Med hilsen
  Articentel Energy AS


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer