Artisjokk forebygger julebord-sjokk

Publisert
Sist oppdatert

Artisjokk forebygger julebord-sjokkFørjulstiden med alle selskapelighetene og julebordene kan være en prøvelse for magen, men slapp helt av. Løsningen er artisjokker og bitterstoffer.

Julen er rett rundt hjørnet, og julebordsesongen er allerede i gang. Det er alltid hyggelig. Men det som ikke er noe særlig er å hive innpå de lekreste middager og mye fet mat om man vet det resulterer i en trøblete mage etterpå.

Så om du har en ømfintlig mage - som lett slår seg vrang etter gastronomiske utskeielser - da kan det lønne seg å være føre var.

Virker på en halvtimeArtisjokk kan hjelpe mot både fordøyelsesbesvær og manglende appetitt. Planten virker også ved å øke forbrenningen, og forbedrer fettfordøyelsen. Den har ord på seg for å stimulere leveren, og mange spiser de derfor også for å unngå lever- og galleproblemer.

Og den virker raskt. Det beste er naturligvis å spise litt av planten eller ta kosttilskudd med artisjokkekstrakt før man spiser en fet middag, men dersom uhellet er ute viser tester at de gode egenskapene til artisjokkekstrakten trår til allerede etter en halvtime.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer