Assad fikk sommerjobb som konsernsjef

Nå får han 100.000 kroner i månedslønn for å lede Adecco til sommeren.

Ordentlig sjef og sommersjef: Konsernsjefen i Adecco, Anders Øwre-Johnsen, overlater skuta til studenten Assad Abbas (23) i en måned denne sommeren.  Foto: Adecco
Ordentlig sjef og sommersjef: Konsernsjefen i Adecco, Anders Øwre-Johnsen, overlater skuta til studenten Assad Abbas (23) i en måned denne sommeren. Foto: Adecco Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tredje året på rad søker Adecco etter en sommervikar for konsernsjefen. Det er ikke bare en jobb som lar studentene prøve seg som virkelige ledere i den virkelige verden, det er også meget bra betalt.

Adecco lokker nemlig med en månedslønn på hele 100.000 kroner. Jobben, og lønna, var det 1.700 studenter som ville ha kloa i. Konsernsjef i Adecco, Anders Øwre-Johnsen forteller at de har krevd mye av søkerne til jobben. Etter en grundig prosess var det BI-studenten Assad Abbas (23) som sto igjen med et jobbtilbud i hånda.

– Dette har vært en tøff prosess, men sånn er det å være sjef. Vi snakker tross alt om en topplederstilling i næringslivet. Det er ikke for pingler!, sier Øwre-Johnsen.

På jobbjakt? Da bør du ha profil her

Vinneren

Assad Abbas tar mastergrad i økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI i Nydalen. For å lande den ettertraktede sommerjobben, måtte han gjennom varierte og utfordrende oppgaver. På siste utvelgesdag skulle de tre finalistene blant annet prioritere e-poster i en fiktiv konsernsjef-innboks. På 12 minutter skulle de lede fem deltagere fra A til B via kasser og planker uten å tråkke i gulvet. Avslutningsvis skulle finalistene svare på spørsmål der de reflekterte rundt ledelse og prosessen de har vært gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer