Auksjonsregler

Før du begynner å gi bud eller selge gjenstander på DinSide Auksjon bør du lese gjennom følgende regler.

Publisert

1. Det er forbudt å auksjonere bort tyvegods, pornografi, piratkopierte varer eller andre varer som bryter med norsk lovSlike varer vil bli fjernet straks de blir oppdaget, og selgeren risikerer både utestengelse og politianmeldelse.

2. DinSide Auksjon forbeholder seg retten til å kaste ut misbrukereFor at DinSide Auksjon skal være en hyggelig markedsplass for alle parter, vil misbruk og annen uønsket oppførsel føre til utstengelse. Dersom du mener at dette er gjort på feil grunnlag - ta kontakt med auksjonarius.

3. Dine bud er bindeneFør du legger inn dine bud, kan det være lurt å ta kontakt med selgeren dersom det er noe du lurer på. Straks du har avgitt et bud så er dette bindene. Velger du å gå ifra ditt bud, risikerer du at selgeren gir deg negativ tilbakemelding og at auksjonarius stenger deg ute fra fremtidige auksjoner.

4. Fiktive bud er ulovligeÅ oppgi falske opplysninger for å legge inn fiktive bud er forbudt i følge straffelovens §270. DinSide Auksjon vil anmelde brukerer som forsøker seg på slikt bedrageri.

5. Frakt og betalingDinSide Auksjon er ikke involvert i frakt og betaling av varer. Dette avtales mellom kjøper og selger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer