Avhengig av sex

Publisert
Sist oppdatert

Avhengig av sex

Heisan Elsa/Esben.

Jeg er en mann på 24 år og er totalt avhengig av sex. Det kan ikke gå lange tiden før jeg MÅ ha sex. Jeg har ingen kjæreste for tiden men jeg må innrømme at jeg har flere elskerinner. Egentlig plager dette meg veldig da jeg ikke vil være slik. Hvorfor har jeg blitt så utrolig avhengig av sex? Jeg har ofte nye partnere, omtrent hver helg. Er det noe jeg kan gjøre for å få nedsatt sexlysten? Egentlig liker jeg det vel godt også, men det har liksom blitt veldig mange forskjellige sexpartnere.

Vennlig hilsen en sexgal mann

Hei!

Ofte vil stadig sult være et tegn på at man ikke får nok næring. Når man sprer seg over mange partnere, vil man miste en viktig følelsesdybde i seksualiteten.

Vi kan kalle dette en seksuell felle: Sannsynligvis bruker du seksualitet som metode for å tilfredsstille et dypere følelsesmessig behov. Da vil ikke sex være tilstrekkelig til å dekke det slik at du blir tilfreds. I beste fall får du det samme ut av seksualiteten som når du onanerer: en fysisk tilfredsstillelse der og da, men med den tomheten som manglende nærhet med et annet menneske innebærer. Det er et stort problem i dag at mange ikke har kontakt med følelsene sine. Kanskje er du også redd for intimitet og nærhet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer