Babymuk hud med Aloe Vera

- Pupper er man vant til å lufte i tide og utide, men det er uvant at noen står med nesen "opp i rompen din". Også den tredje testpersonen fikk prøvd ut intimgrensene sine med Winners California Tan på Ensjø Hud og Fotklinikk.

Publisert
Sist oppdatert

Sjenanse og verdighet

Prinsippet var omtrent det samme som den andre testpersonens behandling: Kle deg nesten-naken, og overlat kroppen til å bli grundig sprayet av en hudpleier.

Vå testperson Camilla ble vist inn i et rom med tre vegger bak et forheng, måtte stå på et svært håndkle, og fikk pannebånd og klyper til å sette opp håret med. Etter advarsel om smittefare fra fargen hadde hun på seg store ledige klær, og dertil undertøy, og hun ble derfor litt skuffet da tilbudet om en papir-tanga uteble. - Det hadde vært greit med en truse jeg kunne kaste med pen fasong, fordi jeg tok på meg "en gammel stygg" som jeg kunne kaste. Fikk derfor ikke særlig pent skille....

Operasjonen foregikk på samme måte som hos Ma Clinique, men med et litt annet fargestoff i spraymaskinen. California Tan inneholder mye Aloe Vera, og Camilla ble lovet babymyke lemmer etter behandling.

Klikk her for å lese om Sun FX som ble brukt på Ma Clinique.

Selve behandlingen var kjapt unnagjort. Et par minutter med spraying, og så seks minutters tørking. Camilla valgte å stå i femten minutter for å være på den sikre siden. Det var sikkert smart. - Sprayen la seg nesten som et lag med støv over hele kroppen, så for eksempel alle hårene ble helt sorte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer