Babypsykolog på boks

Forteller deg hvorfor barnet gråter.

Babypsykolog på boks
Publisert
Sist oppdatert

Den ultimate hjelperen for alle ferske førstegangsforeldre? Babygråtanalysereren trenger bare noen sekunder på å avgjøre hvorfor barnet skriker.

Babygråt er blant de verste lydene vi hører

De fleste nybakte foreldre har vel vært der: Babyen gråter, men dere skjønner ikke hvorfor. Så er det bare å teste; er han sulten? Tørst? Våt bleie? Vondt i magen? Det er langt fra alle barn som gir like tydelige beskjeder gjennom gråten, som andre.

Men med babygråtanalysereren skal denne prøvinga og feilinga bli en saga blott.

Scan - vent - få svar

Alt du trenger å gjøre, er å legge gråteboksen en halvmeter fra babyen, og den vil komme med et fasitsvar til deg om hva som feiler babyen i løpet av 20 sekunder. Boksen har en mikrofon, en fuktighetssensor og en temperatursensor. Den analyserer styrken på gråten, frekvensen, gråteintervallene og sammenhengen med et etablert mønster.

Vi hater barn på fly

Et av fem

På bakgrunn av disse opplysningene kan boksen altså fortelle deg om babyen gråter fordi hun er sulten, kjeder seg, er irritert og trøtt eller er stresset av kolikk. Svaret får du i form av et av symboler på skjermen som illustrerer hver av tilstandene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer