- Både kontor og bank

Anette Stai har en stor lommebok fordi hun er sterk og liker store ting.

Publisert
Sist oppdatert
Blir min lommebok borte, mister jeg alt.


Det franske motehuset Louis Vuitton har helt siden starten i 1854 spesialisert seg på robuste reiseeffekter som kofferter, vesker - og lommebøker.

I Norge er det den kjente modellen Anette Stai som er PR-ansvarlig for Louis Vuitton. Hva slags merke lommeboken hennes er fra, er derfor ingen stor overraskelse. Men visste du hva hun har i den, og hvordan hun bruker lommeboken sin?

Hva lommeboken din sier om deg

- Hva slags lommebok har du, og hvordan ser den ut?

- Jeg har en veldig stor lommebok fra Louis Vuitton, i rutemønsteret Damier Canvas. Den er nesten som en liten veske.

- Hvilket forhold har du til lommeboken din?

- I lommeboken min har jeg alt jeg trenger. Den er som et lite kontor, i tillegg til å være banken min.

- Hvor har du den fra?

- Jeg kjøpte den hos Louis Vuitton i Oslo for cirka ett år siden.

- Hva har du i den?

- I lommeboken min har jeg pass, flybilletter, en liten penn, ulike valutaer til reiser, bilder av familien min, treningskort og en haug med kvitteringer som jeg skal arkivere en vakker dag.

- Hvor oppbevarer du den?

- Vanligvis i vesken min eller i en skuff. Når jeg skal ut på kvelden pleier jeg imidlertid å legge den igjen hjemme fordi den er såpass stor. Da tar jeg heller med meg det jeg trenger i en mindre veske.

- Hva liker du mest ved den? Og hva liker du minst?

- Jeg liker best at den er stor, solid og oversiktlig. Jeg er veldig glad i store ting.

Det er ikke noe jeg er misfornøyd med. Jeg liker faktisk alt ved lommeboken min!

- Har du noen gode råd til en sunn lommebok?

- Før man kjøper lommebok er det viktig å tenke på hvilket behov man har, og hvordan man er som person. Lommeboken må passe livsstilen.

- Videre bør man selvsagt velge en liten lommebok om man synes det er slitsomt å bære rundt på tunge og store ting. For meg passer en stor lommebok bra, for jeg er sterk og liker store ting. Og fordi jeg bruker lommeboken mye, og den får hard medfart, har jeg valgt en som er veldig slitesterk. Materialet canvas er i tillegg vannavstøtende.

Et annet lurt tips er ikke å ta med seg så mye mer enn man faktisk trenger i lommeboken, noe jeg ikke er et godt eksempel på selv. Har man en stor lommebok med mye verdifullt i, mister man jo også veldig mye om den blir borte. Blir min lommebok borte, mister jeg alt.

AKTUELT


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer