Bærbar MP3: Trendy, men dyrt

PRISTEST: Du betaler uforholdmessig mye for lagringsplassen på bærbare MP3-spillere. Finnes det noe alternativ? Vi har sett på saken.

Publisert

Har du lastet ned masse bra musikk på PC- en, som du nå føler for å høre på uavhengig av datamaskinen? Da er en portabel MP3 spiller et alternativ. I alle fall om du ikke vil konvertere filene, og brenne dem inn på en CD som du kan bruke på en normal CD-spiller.

Bærbare MP3 spillere er små og trendy. I de kuleste reklamene er det ingen som bruker bærbare CD-spillere. Der har de små MP3 spillere, med minimalistiske minnekort.

Liten etterspørsel

Hva koster disse MP3 spillerne, og hvor får du kjøpt dem? Vi har sjekket utvalg og priser både på nettet og i butikkene. I mange av butikkene svarte de at de ikke hadde MP3 spillere. De kunne bestille hvis noen spurte etter spillerne, men det var det få som gjorde. Mye tyder med andre ord på at de fleste ennå hører på CD-plater.

Her er prisene i de butikkene som hadde portable MP3-spillere. Prisene fra nettbutikkene gjaldt torsdag ettermiddag. Handler du i nettbutikkene, kommer frakt og ev entuelle fakturakostnader i tillegg til prisen.Coshopper.com: Samsung Yepp MP3 med 64 MB i lagringskapasitet: 2250 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer