Nye bankkonsept

Bank gir automatisk rentekutt: - Spennende

Det kommer stadig nye banker for smalere kundegrupper på markedet, og én av disse sjekker boligverdien hver måned og justerer renta deretter.

UNIKT: Bulder Bank er et nytt konsept fra Sparebanken Vest som er app-basert og gir kundene automatisk rentekutt når belåningsgraden deres synker. Foto: Bulder bank
UNIKT: Bulder Bank er et nytt konsept fra Sparebanken Vest som er app-basert og gir kundene automatisk rentekutt når belåningsgraden deres synker. Foto: Bulder bank Vis mer
Publisert

Etter hvert som du betaler ned boliglånet ditt, får du lavere belåningsgrad. Det samme skjer hvis boligen din øker i verdi etter at du har kjøpt den.

Økt boligverdi og lavere belåningsgrad er blant de beste argumentene for å få lavere rente, men i de aller fleste tilfeller må du selv bestille ny verdivurdering, gjerne fra flere meglere, og deretter kontakte banken, sende dem e-takst og be om lavere rente.

Nå har det imidlertid kommet en nyhet på bankmarkedet som reklamerer med at de gjør denne jobben for deg, hver måned: Bulder Bank er et nytt konsept fra Sparebanken Vest, lansert som kun en bank-app.

Kutter renta automatisk

Målet deres er å utfordre de andre bankene på pris, og at forbrukerne alltid skal finne dem blant bankene med lavest rente på finansportalen.no, hvor Bulder bank for øvrig ikke er oppført ennå.

Boliglånene til Bulder bank er gebyrfritt og gir automatisk rentekutt.

Når verdien på boligen din går opp, eller du betaler ned på lånet, synker belåningsgraden din. Da går renten ned av seg selv. Hva om boligen din synker i verdi? Da skjer ingenting. Automatisk rentekutt skjer bare når det er til din fordel, skriver banken på nettsiden sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer