Kredittkort-forsikring

Bank Norwegian «sponser» daglig­varer for noen kunder

Permitterte, arbeidsledige eller sykmeldte kan få inntil 10.000 kroner fra kredittkortselskapet til mat og andre ting de trenger når lommeboka er tynnere enn vanlig.

«MATKUPONG»: Bank Norwegian blir den første banken i Norden som tilbyr kostnadsfri dagligvareforsikring i kredittkortet. Forsikringen dekker én måneds forbruk av dagligvarer for dem som er permittert, arbeidsledig eller sykemeldt. Foto: Bank Norwegian
«MATKUPONG»: Bank Norwegian blir den første banken i Norden som tilbyr kostnadsfri dagligvareforsikring i kredittkortet. Forsikringen dekker én måneds forbruk av dagligvarer for dem som er permittert, arbeidsledig eller sykemeldt. Foto: Bank Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange nordmenn har opplevd å bli permitterte, arbeidsledige og/eller sykmeldte i år - og da får de fort mindre inntekt å rutte med hver måned.

Når du får mindre inn på konto, må det gå mindre ut, så da blir det brått slutt på å unne seg «det lille ekstra». Men, noe må vi jo ha uansett inntekt - for eksempel mat.

«Sponser» matbudsjettet

Derfor er det en gledelig nyhet for mange i utsatte livssituasjoner at Bank Norwegian lanserer en egen, kostnadsfri dagligvareforsikring innbakt i kredittkortet, som dekker én måneds forbruk av dagligvarer for kunder som blir nettopp permittert, arbeidsledig eller sykemeldt.

- Vi har sett behov for å tilpasse produktet vårt til dagens situasjon, og vi håper dagligvareforsikringen kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere og tryggere for kundene våre, sier produktsjef Torstein Røed til Dinside.

Dette er dagligvareforsikringen

Den nye kredittkortforsikringen dekker én engangsutbetaling tilsvarende én måneds forbruk av dagligvarer dersom kortkundene blir sykemeldt, permittert eller arbeidsledig.

Utbetalingen regnes ut fra gjennomsnittet av hva kundene har kjøpt dagligvarer for med Bank-Norwegian-kortet sitt de siste tre måneder før permitteringen/arbeidsledigheten/sykmeldingen skjedde - med en øvre grense på 10.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer