Bank til barn

Bamseklubb, Donaldklubb eller Delfinklubb? Vi har sett på hvilke spareordninger de største bankene har å tilby de kjære små.

Publisert

Noen banker har en spareordning spesielt tilpasset de yngste kundene. Barna kan kapres som trofaste kunder, og forlater sikkert ikke banken med det første.

Det skal være gøy for barna å spare penger er mottoet til noen av bankene. Vi har sjekket økonomien i spareordningene, samt hvor mye moro bankene lager for barna.

Renteforskjeller

Det er ganske store forskjeller som skiller bankenes innskuddsrenter. Fokus Bank gir 6,40 prosent, og dermed den beste avkastningen på barnas sparepenger. Vår Bank og Forsikring gir barna bare 3,75 prosent i rente på høyrentekontoen sin. Forskjellen er altså 2,65 prosentpoeng.

Ved å klikke på linken til høyre får du en oversikt over hva bankene tilbyr de yngste kundene sine.

Skal det være moro?

Noen av bankene har utviklet et konsept rundt barnesparing. K-Bank gir barna en rente på 4,25 prosent på innskudd i ”Jalmarklubben”. Renten er altså 2,15 prosentpoeng lavere enn den beste renten.

Jalmarklubben er en klubb for barn mellom 0 og 13 år. Et medlemskap i Jalmarklubben gir en rekke fordeler. Barna får tilsendt en bursdagshilsen hvert år, og når de fyller 3, 6 eller 9 år får de en bursdagsgave. Barna sparer pengene sine i Jalmarbøssen, og får en ”tømmegave” når de kommer for å levere pengene i banken. I tillegg får barna eget medlemskort. Om kort tid vil ”Jalmar” også være å finne på K-Banks internettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer