Bankene satser på iPhone

Og du trenger ikke være kunde for å benytte alle tjenestene.

Dagens valutakurser er noe av det Nordea tilbyr med sin nye iPhone-applikasjon. Foto: Nordea
Dagens valutakurser er noe av det Nordea tilbyr med sin nye iPhone-applikasjon. Foto: Nordea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har to store aktører kastet seg på iPhone-bølgen. Banken Nordea og internettmegleren Nordnet er blant øktørene som nå frir til iPhone-brukerne. Begge har lansert applikasjoner som kan lastes ned gratis i Apples App Store.

Nordea lanserte sin iPhone-applikasjon i forrige uke, og skryter selv av at de er den første norske banken som lanserer et bredt mobilverktøy for iPhone.

- Vi har sett en stor etterspørsel etter gode bank- og finansapplikasjoner til iPhone og touch-telefoner i det norske markedet. Nordea har valgt å gjøre noe med dette ved å lansere den mest komplette bankapplikasjon til iPhone, forteller Informasjonssjef i Nordea, Thomas Sevang. Se også: iPhone som betalingsterminal?

Ikke bare for kunder

Applikasjonen består foreløpig av en mobilbank tilpasset iPhone, en enkel lånekalkulator, en valutakalkulator, samt informasjon om Telefonbanken. Den nye applikasjonen kan benyttes av alle, uansett bankforbindelse, men programmet er foreløpig ikke et komplett verktøy for alle bankbehov.

- Denne lanseringen er begynnelsen på en spennende satsing fra vår side på mobile og nettbaserte tjenester. Applikasjonen vil allerede om kort tid bli oppdatert med nye funksjoner, sier Sevang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.