Bare gode venner?

iPoden får stadig nye venner. En av dem er massenes aller beste designradiovenn: PAL fra Tivoli Audio.

Publisert
Sist oppdatert

A match made in heaven

Tivoli Audio har gjort det igjen. Produsenten av de masseproduserte, men fremdeles designklarerte radioene henvender seg nå til de iPodfrelste medlemmene av AppleMac sekten.

Mac-tilhengere eller ikke, de fleste vil nok være enige i at iPoden er blant de lekreste MP3 spillerne på markedet. Tivolis PAL radio (For ordens skyld: PAL står for Portable Audio Laboratory) er populær blant designbevisste, finkulturelle trendnisser, såvel som hos de solpressende SATStrente kroppene på Huk.

Du kan, selvfølgelig, avspille MP3 låtene dine på en ordinær PAL. Poenget med den nye iPALen er imidlertid at den matcher iPoden. Du får altså bærbar lyd, med forsterker, i en stil. Og stil er noe som typisk rangerer høyt på listen for de fleste iPod eller PAL eiere.

Pris: Herligheten er din for i underkant av 1.800 kroner. En helt vanlig PAL kommer på cirka 1.590 kroner fra de fleste forhandlerne. iPod designet koster deg altså 200 kroner.

Så: Vi våger å påstå at iPALen er den perfekte julegaven til trendnissen i vennegjengen. (Har vedkommende ikke en iPod fra før kommer det garantert snart.) - Alternativt er det en glimrende gaveidé til den som har alt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.