B&B for Internett

Du kan benytte Telenors nye betalingsløsning til handel på nettet.

Enda en løsning for betaling over nettet...
Enda en løsning for betaling over nettet... Vis mer
Publisert

For å bruke dette systemet over Internett må du først registrere deg, anonymt eller med navn, adresse, e-post, bankkontonummer etc. Ved registreringen vil en egen fil, et sertifikat, aktiveres på din maskin. Dette sertifikatet er unikt for deg, og er det som identifiserer deg for betalingssystemet (din elektroniske "signatur"). Du kan velge mellom tre sikkerhetsnivåer for bruk av dette sertifikatet. For å få et slik sertifikat må du foreløpig ha Internett Explorer 4.0 eller høyere.

KID-nummer

Etter registrering vil du motta et kundeidentifikasjonsnummer (KID). Dette bruker du når du overfører penger til et bankkontonummer i DnB. Dette er da de pengene du kan bruke til å handle med. Det er gratis å bruke og gratis å registrere seg, men du må vanligvis betale gebyr til din bank for overføring av penger fra din konto til kontoen i DnB.

Elektronisk lommebok

Straks pengene er inne på B&Bs konto i DnB, er de tilgjengelige i din elektroniske lommebok. Dersom du ved registreringen har oppgitt din e-post adresse, vil du få melding straks pengene kan benyttes. Opplysninger om kontostatus kan du også få ved å gå inn på B&Bs side for Innskudd-Uttak. Her kan du også finne annen informasjon om B&B.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer