B&B for telefon

Bestill & Betal gjør telefonen din til en betalingsterminal.

Bestill og betal med telefonen som betalingsterminal
Bestill og betal med telefonen som betalingsterminal Vis mer
Publisert

Det nye betalingssystemet har også en utgave som kan benyttes over telefon og mobiltelefon. For å kunne bruke systemet over telefonen må du først fylle ut et avtaleskjema med navn, adresse, personnummer, telefonnummer og bankkontonummer du vil bruke. Du kan også føre opp et kredittkort (foreløpig kun EuroCard/MasterCard). Skjemaet finner du på B&Bs hjemmeside, eller du kan få det tilsendt ved å ringe 800 40 800. Ved inngåelse av avtalen godtar du at DnB trekker beløp som du har godkjent fra din konto.

ID-kort

Etter registrering får du tilsendt et personlig ID-kort og en bruksanvisning. I prinsippet kan du da bruke den telefonen du har oppgitt som betalingsterminal. Telenor registrerer nummeret du ringer fra, du taster inn en firesifret ID-kode som kommer fra sikkerhetskortet, og vips: Betalingen er godkjent og beløpet trekkes fra din konto. Da får butikken melding og skal levere varen som avtalt.

Ikke alle

Systemet kan ikke brukes fra telefoner der eieren av abonnementet ikke godkjenner at telefonen brukes til å betale med. Videre kan du heller ikke bruke B&B for telefon dersom du har hemmelig telefonnummer eller har reservert deg for såkalt A-nummer overføring. I tillegg må telefonapparatet ditt sende toner og ha * og #-tast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer