Bedre knær med ingefær

Hopptrener Kjetil Strandbråten klarer seg ikke uten ingefær. Et kosttilskudd som hjelper mot Bekhterevs gjør hverdagen hans på landslaget mye enklere.

Publisert
Sist oppdatert

Bedre knær med ingefærHopptrener Kjetil Strandbråten klarer seg ikke uten ingefær. Et kosttilskudd som hjelper mot Bekhterevs gjør hverdagen hans på landslaget mye enklere.

Kjetil Strandbråten (34) er assisterende landslagstrener i hopp, og har mellom 150 og 180 reisedøgn i året. Det vil si at han sitter mye stille på fly og i bil, og at han er mye utendørs i rått og kalt vær.

For en som lider av Bekhterevs er ikke det ideelle forhold. Da skal man helst bevege seg mye, slik at leddene ikke stivner.

Strandbråten har selv vært en habil idrettsutøver, med blant annet en pallplassering i NM som kombinertløper i aldersbestemte klasser. Men den karrieren ble lagt på hylle til fordel for jobben som trener. Etter idrettshøyskolen i 1994 fikk han jobb på Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer, og siden 1997 har han jobbet ved Toppidrettssenteret.

Og det har han hatt suksess med - særlig den siste tiden. 2002 er blitt beskrevet som en pangsesong da Norge ble tredje beste nasjon.

ØyebetennelseHopptreneren ble diagnostisert med Bekhterevs for omtrent ett år siden, men han har merket plagene i lengre tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer