Bedre med SQ enn IQ på soverommet

Å ha Q av ulike varianter er bra. Det har vi alle fått med oss de siste årene. Det hotteste nye er SQ - seksuell intelligens.

Publisert
Sist oppdatert

Bedre med SQ enn IQ på soverommet

Å ha Q av ulike varianter er bra. Det har vi alle fått med oss de siste årene. Det hotteste nye er SQ - seksuell intelligens.

Av: Mattis Koppang

Gjennom mange tiår har vi alle blitt innprentet at IQ-målinger forteller oss og hele omverdenen om hvor intelligente eller ikke vi er. Særlig på nittitallet begynte dette bildet å endres. Flere hevdet at det måtte finnes andre måter å måle menneskers verdier på enn kun etter hvorvidt man er flink til å løse matematiske og fysiske logikk-oppgaver. Den mest berømte av de mange Q'ene som dukket opp, er nok EQ som måler den emosjonelle intelligensen.

Men nå kommer også SQ inn på banen og forlanger oppmerksomhet. På tide vil nok mange si. Scorer du høyt på SQ-målinger er det tegn på høy seksuell intelligens, noe som vil gi deg god sex og øke forutsetningene for å finne den rette partneren.

Er du fri for fordommer, urealistiske forventninger, påtvingende idealer, hemninger og redsel? Da har du antagelig veldig høy SQ. Høy seksuell intelligens skal gi deg alle forutsetninger for et godt sexliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer