Bedre surfekalkulator

De fleste internettleverandørene har enkle prissettingssystemer - heldigvis. Noen gjør det likevel vanskelig å finne frem til prisen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er spesielt Telenor og til dels Tele2 som har rare og kompliserte rabatter.

Lettere å se hvorfor

Tidligere har du kunnet se selskapenes prissystemer i en samlet fil ved å trykke på en knapp langt nede på surfekalkulatoren - vi tror at mange ikke fant knappen. I vår nye versjon kommer oversikten frem når du klikker på selskapsnavnet. Dette er den viktigste forbedringen.

Ta meg til Surfekalkulatoren.

Prisene litt opp

I tillegg har vi akkurat sjekket alle prisene hos de 48 leverandørene.Den generelle tendensen det siste halvåret er at praktisk talt ingen abonnementer har hatt prisnedgang, mens noen få har hatt en økning. Mye tyder på at det ikke kommer til å bli billigere å surfe på internett.

Netcom for de mange

Telenor Frisurf har vært billigst for de aller fleste i mange måneder, helt siden Mysport sluttet å tilby internettaksess. Men nå er ikke lengre rabattprogrammet "Fastpris Internett" tilgjengelig for Frisurf- brukerne. Dermed har Frisurf falt langt ned på listen. Førsteplassen holdes nå av Netcom, for brukere med et middels surfebehov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer