Bensin billigst søndag

Etter kirkegang søndag bør neste stopp være den lokale bensinstasjonen.

Publisert
Sist oppdatert

Vi i DinSide Økonomi sjekker jevnlig hvilke dager det lønner seg - og ikke minst - ikke lønner seg, å fylle opp bensintanken.

De tre foregående årene har tallenes tale vært klar: Det har nemlig som oftest vært lønnsomt å fylle på mandager og tirsdager. Og mot slutten av uken, har prisene gått markant opp.

De tidligere artiklene kan du lese ved å klikke på lenken til høyre.

Snuoperasjon

Tall fra de siste ti månedene viser at mye har endret seg. Spesielt interessant er det at tirsdag nå er den dagen som er aller dyrest.

Den nye billigdagen er søndag, hvor man i gjennomsnitt har kunnet fylle tanken for 9,29 kroner per liter. På tirsdager har literprisen i snitt vært 9,69 kroner. I teorien vil du dermed kunne spare 40 øre per liter, noe som tilsvarer 600 kroner per år for en person som bruker 1.500 liter bensin.Aldri har besparelsen på å tenke på hvilken dag du tanker, vært større. De foregående årene har besparelsene bare vært henholdsvis 13 og 28 øre.

Se bensinprisene i løpet av uken her.

Statistikken er hentet fra DinSide Økonomis bensindesk, hvor vi i løpet av de siste 10 månedene har mottatt om lag 30.000 enkeltrapporteringer fra våre flinke bensin- og dieselagenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer