Bensinkortene: Tallenes tale

De største selskapene tilbyr relativt like kortsystemer. Men forskjellene er der.

Publisert

De fleste kan skaffe seg kredittkort hos bensinselskapene. Men det er forskjell på hva du får av rabatter, bonuser og kredittbetingelser.

Bensinkort som gir kredittSelskapKortKredittRabatt per literBonusAnnetEssoPersonkortinntil 45 dager10 øre--FinaClub Kredittinntil 50 dager11 øre-gjelder også SmartHydro-TexacoPersonkortinntil 50 dager10 øre-kreditt gjelder også Uno-XJetKredittkortinntil 35 dageringen--ShelleuroShell2 til 3 dager-10 øre (Trumf)beløp trekkes automatisk av din kontoStatoilPersonkortinntil 45 dager-10 øre (Domino)Bonus 30 øre for gullkunderOversikten viser de kortene som ikke koster noe, og som ikke krever medlemsskap i andre organisasjoner

Esso

Esso har ingen kontant- eller bonuskort. I tillegg til sitt eget personkort, kan medlemmer av diverse organisasjoner få bonuser eller rabatter på Esso-stasjonene.

PersonkortDette er Esso-kjedens kredittkort. Det er gratis og gir 10 øre i rabatt per liter. Rabatten trekkes fra pumpeprisen, men dette vil endres i nær fremtid. Da vil selskapet operere med en veiledende pris som rabatten trekkes fra. Kortet gir inntil 45 dagers kreditt. Regningen betales den 15. påfølgende måned, og du kan velge mellom faktura og autogiro. Kortet gir også rabatt på andre varer og tjenester som selges på stasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer