Bensinkrigere vant gavekort

Tom Johansen fra Lørenskog er den desiderte kongen av bensinpriser og får et reisegavekort til 5.000 kroner i premie. Bjørn Kristian Sunde er trukket ut som vinner av et ekstra gavekort på 2000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen gjaldt å rapportere bensinpriser fra 1. oktober til 31. desember 2001.

Tom Johansen rapporterte i løpet av disse tre månedene hele 1.288 bensinpriser til DinSide. Det utgjør imponerende 14 priser hver eneste dag. Også ved forrige opptelling var Johansen best.

14 priser/dag

Vi er så imponert av innsatsen at gavekortet på 5.000 kroner tilfaller ham. Vinneren sier det er flere grunner til den ekstraordinære innsatsen.

- Jeg synes det er viktig å bevisstgjøre folk om bensinprisene og det høye avgiftsnivået. Staten forsyner seg grovt av kaka. Samtidig holder jeg meg selv oppdatert på prisene i nærområdet, sier Johansen.

Sivilingeniøren ga oss dobbelt så mange priser som andremann på lista, som rapporterte 645 priser. Nummer tre rapporterte 512 priser mens en rekke andre meldte inn flere hundre bensinpriser hver.

Vis meg de 10 flittigste bensinrapportørene

Bevisst

Siden vi lovet trekning blant de 50 beste, har vi økt premiepotten og trukket ut et reisegavekort på 2.000 kroner blant disse. Den heldige er Bjørn Kristian Sunde i Vormedal (Karmøy).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer