Strømprisen synker:

Benytt sjansen til å bruke denne!

Benytt sjansen til å ta deg en dusj og sette på vaskemaskina. I morgen blir strømprisen enda lavere!

SAMVITTIGHETSLØS DUSJ: Er det lenge siden du har tatt deg en god og lang dusj uten dårlig samvittighet? I morgen får du en gyllen mulighet! Da koster en vanlig dusj «bare» 12 kroner. Foto: Ben Bryant / Shutterstock / NTB
SAMVITTIGHETSLØS DUSJ: Er det lenge siden du har tatt deg en god og lang dusj uten dårlig samvittighet? I morgen får du en gyllen mulighet! Da koster en vanlig dusj «bare» 12 kroner. Foto: Ben Bryant / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det lenge siden du har tatt deg en god og lang dusj uten dårlig samvittighet?

Etter en desember-måned med strømrekorder som perler på ei snor, så er det godt å se at pila begynner å peke andre veien.

Vi begynte å se tendenser til at strømprisene i Sør-Norge sank allerede onsdag i forrige uke - da prisene landet på 328 øre i snitt.

Strømprisen falt i romjula

Men det var først denne uka at prisene virkelig begynte å falle. Vi startet romjulsuka med strømpriser på 225 øre inklusiv moms mandag.

Alle prisene inkluderer moms, men ikke nettleie eller andre avgifter.

Tirsdag falt strømprisen i Sør-Norge ytterligere, og landet på 184 øre. Nå kan vi melde at morgendagens strømpriser bringer enda mer gledelige tall.

Vi må nemlig helt tilbake til 15. desember for å finne en strømpris lavere enn i morgen. Da var strømprisene helt nede på 163 øre inklusiv moms.

Nede på 174 øre

Torsdag vil strømmen koste 174 øre per kWt, inklusiv moms. Det viser tall fra strømbørsen NordPool som fastsetter strømprisen en dag i forveien.

For Molde, Trondheim og nordover blir strømprisen 68 øre inklusiv moms. For dem som ikke betaler moms for strømmen lengst nord, blir prisen altså 54 øre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer