Ber kundene sende fax

DinSide-lesere advarer mot datingtjeneste.

C-date er et av mange nettsteder hvor du kan komme i kontakt med andre for "sofistikert og lidenskapelig dating". Foto: C-date.no
C-date er et av mange nettsteder hvor du kan komme i kontakt med andre for "sofistikert og lidenskapelig dating". Foto: C-date.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

K- I januar så klarte jeg det kunststykket å melde meg inn hos C-dating som betalende medlem. Gud, hvor dumt! Fant fort ut at det var tull, og trenger deres hjelp til å komme ut av det! skriver en leser til DinSide.

Etter at vi omtalte nettdatingtjenesten C-dating på DinSide i vinter, har vi nesten hver uke mottatt henvendelser fra folk som føler seg lurt av tjenesten, eller som strever med å melde seg ut.

Også debattforumet under artikkelen lever sitt eget liv mange måneder etter at saken ble publisert:

Jeg lot meg dessverre lure. De trekker cirka 1.500,- hver tredje måned fra min konto. Dersom jeg skal si det opp, så må jeg først printe ut et utmeldingsskjema, deretter fakse det til dem med min signatur. (...) Hvem bruker vel faks nå for tiden? spør en av leserne.

- Kan melde seg ut per e-post

Kommunikasjonsmanager i C-date.no sier imidlertid til DinSide at det ikke er vanskelig å stoppe tjenesten.

- Man må si opp abonnementet 14 dager før det utløper, dette kommuniserer vi også i våre vilkår og betingelser og på betalingssiden. Vi ønsker helst at oppsigelsen blir sendt på fax. Men vi godtar også oppsigelse på e-post og telefon - så lenge vi får den før oppsigelsesfristen. Vi har dessuten et veldig godt kundeservice-team som svarer raskt på henvendelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer