Beskyttelse mot mobilstråling

Redd for stråling fra mobilen? Denne dingsen lover å gjøre noe med det, men ekspertene er kritiske.

Fotomontasje av produktbildene, originalbildene er fra Terapia.no
Fotomontasje av produktbildene, originalbildene er fra Terapia.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange av leserne våre som er bekymret for stråling fra mobiltelefoner, og nå har også produktene som sier de skal hindre strålingen begynt å komme.

Slik skades du av mobilenMobilen kan svekke hukommelsenMobilen kan skade fosteret

Et kjapt søk på nettet viser at utvalget er spesielt stort i utenlandske nettbutikker (bla. her), men også i norske nettbutikker begynner utvalget å ta seg opp.

Terapia.no selger for eksempel en Bio-guard EMF beskyttelse for mobil. I praksis består beskyttelsen i en liten dings, formet som en marihøne, som du limer til antennen på mobilen.

Det store spørsmålet er selvsagt om produktet holder vann.

- Avleder strålingen

Vi sakser fra nettbutikken: "Mange av oss er utsatt for elektromagnetisk stråling av mobilbruk som kan gi hodepine og tretthet. Med Bio-Guard er det nå endelig mulig å avlede denne strålingen ved å putte Bio-Guard på din mobiltelefon.

Dette produktet er testet ut på Utah universitetet i USA, Oakfield forskningslaboratorium, universitetet i Milano (Italia) og universitetet i Lille (Frankrike) om absorberingsnivået."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer