Best i test gir utsolgte produkter.

Best i test gir salgsboom også i Norge. Vi trenger ikke å gå lenger enn til DinSide Datas PC-tester.

Best i test gir utsolgte produkter.
Publisert
Sist oppdatert

Rekordsalg

DinSide Datas PC-tester er ekstremt populære. Redaksjonen tester jevnlig ulike PCer, og når de publiserer sammenligninger og kårer best i test, er det mange som løper og kjøper.

- For eksempel solgte Komplett ut et stort lager av DVD-spillere i løpet av en formiddag etter at vi hadde publisert en test av den, sier Bjørn Eirik Loftås, redaktør i DinSide Data.

- Multicom solgte over 2.000 "DinSide-PCer" etter at de vant kåringen for noen år tilbake, legger han til.

Ukens billig-pc

Det begynte noen år tilbake da en av journalistene i dataredaksjonen lette igjennom ukens annonser for PCer hos de vanligste kjedene, og skrev om det hun mente var det beste tilbudene til under 10.000 kroner.

- Serien ble raskt svært populær, med mange lesere, og vi fikk etter hvert tilbakemeldinger fra butikkene: Når var neste test? Hvilke kriterier la vi vekt på under kåringen?

- Den økende innflytelsen til denne testserien gjorde det nødvendig for oss å sette av mer ressurser. Vi lagde mer stringente kriterier, og for å kunne bruke mer tid gikk vi over til månedlige kåringer. Nettbutikkene på sin side spesifiserte opp egne maskiner for å delta i konkurransen, sier Loftås.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer