Best trening uten støy

Dropp musikk, tv og lesestoff, råder ekspert.

Du oppnår raskere resultater når du er mentalt til stede under treningen, mener ekspert. Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Du oppnår raskere resultater når du er mentalt til stede under treningen, mener ekspert. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Mange av oss gjør alt vi kan for å distrahere oss selv mens vi trener. Vi hører på musikk, ser på tv, leser aviser og planlegger middagen. Det kan synes som vi gjør hva som helst for å slippe å tenke på selve treningen.

Les også: Tenk deg sprek

Uttalelsene kommer fra treningsekspert og forfatter av boken "One Body, Onle Life", Gregory Joujon-Roche. Den amerikanske treningsveilederen er kjent for å ha laget skreddersydde programmer for blant andre Brad Pitt, Tobey Maguire og Demi Moore.

- Fokuser på deg selv

Til nettstedet msnbc.com sier han at tiden du setter av til trening er din egen tid hvor du bør fokusere fullt og helt på deg selv.

- Det er viktig for å oppnå progresjon i treningen. Hvis du trener på autopilot uten at hodet henger med risikerer du å overse viktige signaler fra kroppen, sier han, og legger til:

- Gjør det til en vane å Kjenne etter hvordan det føles i kroppen når du varmer opp. Gjør det vondt noen steder? Hvordan er energinivået ditt? Hvordan tror du dagens treningsøkt kommer til å bli?

Les også: Trener du til ingen nytte?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer