Ny undersøkelse

Beste bank for boliglån og sparing

Én av storbankene utmerker seg i toppsjiktet for både lån og sparing i fersk bankundersøkelse.

MEDLEMSFORDELER: Dersom du er medlem av enkelte forbund eller foreninger, kan du få enda bedre vilkår på boliglånet enn hos den storbanken som kom best ut i undersøkelsen. Les mer om resultatene i saken under. Foto: Eilin Lindvoll.
MEDLEMSFORDELER: Dersom du er medlem av enkelte forbund eller foreninger, kan du få enda bedre vilkår på boliglånet enn hos den storbanken som kom best ut i undersøkelsen. Les mer om resultatene i saken under. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert

Boliglånsrente, BSU-rente og innskuddsrente i bankene er lagt under lupen når Norsk Familieøkonomi skal kåret fjorårets beste banker (krever medlemskap).

For fjerde år på rad er det Landkreditt Bank som troner øverst som den billigste boliglånsbanken. De har i flere år markert seg med stabilt lav boliglånsrente.

- Selv gjennom et år preget av renteøkninger, beholder banken sin topplassering og troner på topplisten med 2,6 prosent i gjennomsnittsrente gjennom hele 2019, sier kommunikasjonsrådgiver Karlin Moen i Norsk Familieøkonomi.

Av storbankene er det Handelsbanken som markerer seg i topp både når det gjelder boliglånsrente og innskuddsrente. De gjør det heller ikke verst på boligsparing for unge (BSU).

Se alle resultatene nederst i saken.

Mye mer å hente

Noe som er nytt i årets bankundersøkelse, er at også rentene for grønne boliglån og lån for medlemmer i diverse foreninger og forbund er inkludert, og her er det mye å hente for de som kvalifiserer til disse produktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer