Beste bank i sommer

Velger du de beste banktilbudene, får du maksimalt ut av feriebudsjettet.

Hundrelappene flyr fort hvis du tar ut penger i minibank i utlandet. Foto: Colourbox.com
Hundrelappene flyr fort hvis du tar ut penger i minibank i utlandet. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mye tar banken seg betalt mens du er på ferie? Og hvor mye tar banken seg betalt der du er på ferie? Vi har sett på hvilke banker som tilbyr de beste betingelsene akkurat nå.

Flere under 3 prosent

Da Norges Bank satte ned renta ved forrige rentemøte, var det en del banker som avventet situasjonen, men nå ser vi at flere banker har kommet etter og justert ned boliglånsrentene ytterligere.

På boliglånsrenter innenfor 80 prosent av boligens verdi ser vi at det er de lokale og regionale bankene som nå leder an med beste rente. Flere tilbyr nå renter på 2-tallet. I våre eksempler nedenfor har vi denne gang sett på hvilke renter du får på lån til en bolig til 3 millioner kroner.

Dette er de beste i markedet akkurat nå:

Unngå kortkrise i ferien

Beste kort i utlandet

Men selv om boliglånsrentene utgjør større beløp for de fleste, er det også irriterende å betale unødvendig mye for selvfølgelige tjenester som uttak av kontanter i minibank. I de verste tilfellene koster det 101 kroner å ta ut 200 euro i en minibank i utlandet. Gjennom en ferieuke kan forskjellen på dyreste og billigste kort utgjøre en natt på hotell eller en brukbar middag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer