- Beste lommeboken jeg har hatt

Økonomi-forfatter Otto Risanger føler det er trygt å ha lommeboken i baklommen.

- Beste lommeboken jeg har hatt
Publisert
Sist oppdatert
Jeg kjenner vekten av den hele tiden.Otto Risanger har gitt ut rundt 100 bøker om temaer innen økonomi og jus. Mest kjent er han kanskje for bestselgersuksessen Pengeboka, den årlige privatøkonomibibelen som siden 1979 har vært størst og ledende i personlig økonomi.

DinSide lurer på hvilket forhold Risanger har til sin egen lommebok.

Hva lommeboken din sier om deg

- Hva slags lommebok har du, og hvordan ser den ut?

- Den er svart og romslig. Det ser ut som om den er av skinn, men jeg tror ikke det er ekte skinn, for den kostet kun 100 kroner. Den har mange lommer med god plass til kort, sedler, kvitteringer og annet.

Pengeboka og lommeboka. Otto Risanger er henholdsvis forfatter og eier. Foto: Per Ervland. Foto: Foto: Per Ervland
Pengeboka og lommeboka. Otto Risanger er henholdsvis forfatter og eier. Foto: Per Ervland. Foto: Foto: Per Ervland Vis mer


- Hvor har du den fra?

- Jeg kjøpte denne lommeboken i en butikk for reiseeffekter for cirka et halvt år siden. Dette fordi den jeg hadde da var utslitt.

- Hva har du i den?

- Lommeboken min inneholder familiebilder, pressekort, trikkekort, medlemskort, kredittkort, donorkort, rutetider for buss til Ulvøya, 2.050 kroner i sedler og 36 kroner i mynter.

- Hvor oppbevarer du den?

- Jeg har den alltid i baklommen. Det er mulig det ikke er så lurt å oppbevare den der, men jeg innbiller meg at jeg ville merket det med en gang om noen prøvde å ta den. Dette fordi jeg kjenner vekten av den hele tiden. Hittil har jeg aldri blitt frastjålet lommeboken.

- Hva liker du mest ved lommeboken din? Og hva liker du minst?

- Det jeg liker mest er at den er så romslig og innholdsrik. Dette var også grunnen til at jeg valgte å kjøpe nettopp denne. Faktisk er det så mye plass at det er to eller tre smålommer jeg ikke bruker. Videre synes jeg det er bra at kredittkortene mine ikke vises med en gang jeg åpner den. De ligger i en lomme som er litt mer skjult.

Det er egentlig ikke noe jeg ikke liker med denne lommeboken. Jeg er veldig fornøyd med den. Det er faktisk den beste jeg har hatt noen gang!

AKTUELT


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer