Beste norske nettbutikk?

Bring har finalistene klare i kåringen av årets nettbutikk. Er din favoritt med?

Komplett.no har tidligere vunnet pris for beste nettbutikk og beste nykommer. (Faksimile: Komplett.no)
Komplett.no har tidligere vunnet pris for beste nettbutikk og beste nykommer. (Faksimile: Komplett.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er femte året på rad at Posten, eller Bring, kårer årets nettbutikk. 3.447 kunder har foreslått sine favoritter, og totalt 407 nettbutikker har blitt foreslått til de tre klassene årets nettbutikk, årets nykommer og årets innovatør. Nettbutikken Komplett.no er stadig med blant finalistene.

- De er en stor nettbutikk med gode løsninger som kundene er fornøyde med. De har vært gode hele veien, de er en ren nettbutikk og er gode både på leveranser og retur og andre rutiner, mener Jørn Michalsen, informasjonssjef i Posten Norge.

Se hvilken som vant i fjor!

Torsdag 24. september skal vinneren kåres. Finalistene er klare og spenner fra salg av moteklær til sexleketøy.

– Det er spennende at klesbutikkene har utviklet seg til å bli så gode at de dominerer denne kåringen. Klær er ikke blant det enkleste å kjøpe via PC-en, men finalistene har alle spennende løsninger som øker kjøpsopplevelsen, sier leder av juryen Katrine Bjerke Mathisen fra Bring.

Årets nettbutikk:


Komplett.no Elektronikk

CDON.no Musikk, film og spill

Kondomeriet.no Erotikk og sexleketøy

Hm.com Klær til hele familien

Årets innovatør:

Nelly.com Klær til hele familien

Motehus.no Klær, sko og klokker

Hm.com Klær til hele familien

Årets nykommer:

Ginatricot.com Moteklær til henne

Ladiesroom.no Moteklær til henne

Gjengangere

Nettstedet HM.com er nominert i to klasser, både til årets innovatør og til årets nettsted. Butikken Komplett.no har vært nominert flere ganger tidligere og gått av med seieren for både årets nykommer (2006) og årets nettbutikk (2007).

Postens undersøkelser viser at de fem mest populære varene å handle på internett er elektronikk/IT, musikk og film, bøker, klær og sko og sports- og fritidsutstyr. Den aller viktigste grunnen til at folk handler på nettet, er at varene blir billigere.

Hvem er din favoritt?

Brings kåring baserer seg på tips fra publikum. I DinSide ser vi jevnlig på nettbutikkene både når det kommer til pris, utvalg og rettigheter. Nylig avslørte vi at CDON brøt angrerettloven, og i forrige uke spurte vi folk på gaten hva som er deres nettfavoritter.

Men pass på hvor du handler. Fristende tilbud kan bli mye dyrere når du slenger frakten på toppen, og forskjellen er store fra butikk til butikk. Se vår pristest på frakt av varer

Har du erfaringer med noen av disse nettbutikkene? Del med andre i debatten under!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer