Bestill fra Italia og spar hundrelapper

Billig, rask og pålitelig nettbutikk – her bugner det av merkesolbriller.

Det er nå du gjør solbrillekuppene. Flere modeller selges ut før vinteren, og handler du utenlands kan du uansett spare store penger.  Foto: Allover press
Det er nå du gjør solbrillekuppene. Flere modeller selges ut før vinteren, og handler du utenlands kan du uansett spare store penger. Foto: Allover press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om første vinterdag har passert, er der fortsatt duket for mange flotte høstdager flere steder i landet de kommende dagene. Vil du gå resten av høsten i møte med et par nye solbriller er det nå høysesong for å gjøre kupp.

Vi ser at enkelte modeller nå er langt billigere enn vanlig, og handler du fra utlandet slipper du i mange tilfeller unna med lavere priser enn i butikkene her hjemme.

Men hva med tollgrensen? Alle disse vil fjerne 200-kronersgrensen

Rett fra Italia

Mange såkalte merkesolbriller produseres i Italia, og du kan kjøpe solbrillene til en langt hyggeligere pris om du bestiller dem direkte herfra. Nettbutikken Otticanet.com har et stort utvalg fra over 100 anerkjente solbrillemerker, deriblant Gucci, Ray Ban og Christian Dior.

Undertegnede har selv prøvd Otticanet.com ved et par anledninger og har vært veldig fornøyd. Det er selvfølgelig en viss skepsis til å dra kortet hos en ukjent nettbutikk for første gang. Men resultatet av et kjapt googlesøk på "erfaringer med Otticanet" var nok til å riste av seg skepsisen.

Og når du først har begynt å kjøpe billige solbriller, kan du lett blir hekta:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer