Bestill julegavene i tide

Sjekk når nettbutikkene har siste bestillingsfrist om gavene skal komme før jul.

Bestillingsfristen for å få gavene i tide varierer fra nettbutikk til nettbutikk, men vil du være på den sikre siden kan du ta utgangspunkt i fristen fra Posten som er den 16. desember. Foto: All Over Press
Bestillingsfristen for å få gavene i tide varierer fra nettbutikk til nettbutikk, men vil du være på den sikre siden kan du ta utgangspunkt i fristen fra Posten som er den 16. desember. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn er ivrige netthandlere og 76 prosent av befolkningen handler fysiske varer på nett, ifølge Posten og Brings e-handelsrapport for 2012.

Planlegger du å handle gaver på nett, er det greit å få disse levert i tide før jul. Avhengig av hvor i landet du bor, har noen det mer travelt enn andre.

Sjekk leveringstida

DinSide har sett på utvalgte nettbutikkers siste bestillingfrist, som varierer endel fra butikk til butikk. Enkelte forholder seg til Postens generelle frist, som er 16. desember. Vær oppmerksom på at dette i år er på en søndag, mens den tidligste bestillingsfristen vi har funnet er 13. desember.

Skal du bestille julegaver fra endre nettbutikker enn de vi har undersøkt, kan det lønne seg å sjekke leveringsfristen hos den konkrete nettbutikken, eller å bestille innen den 16. desember.

Her finner du oversikt over bestillingsfristene til et utvalg nettbutikker:

Elkjøp.noBestillingsfrist når leveringen skjer med brevpost: tirsdag 18. desember klokken 15:00.Bestillingsfrist ved levering til postkontor, hjemlevering eller ekspresslevering: søndag 16. desember - onsdag 19. desember klokken 15:00, avhengig hvor i landet du bor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer