Bestill SAS-billetten hos Widerøe!

DinSide kårer beste selskap målt etter service og pris ved bestilling av flybilletter. Widerøe er soleklar vinner av testen. Selskapet er best både ved telefonbestilling og på Internett. Faktisk er det enklere og like rimelig å bruke Widerøes selv om du vet du skal reise med SAS eller Braathens!

Skal du bestille flybillett innenlands bør du bestille den hos Widerøe!
Skal du bestille flybillett innenlands bør du bestille den hos Widerøe! Vis mer
Publisert

Situasjonen er som følger: På en tilfeldig onsdag bestemmer du deg for å besøke din venn i Bergen førstkommende helg. For å gjøre en langhelg ut av besøket tar du en velfortjent avspaseringsdag på fredag.

Men hvordan skal du sikre deg den billigst mulig flybilletten uten å bruke for mye tid på sitte i endeløs telefonkø? Og hvem skal du ringe? Både Color Air, SAS og Braathens flyr som kjent mellom Oslo og Bergen. Skal du ringe til hvert enkelt flyselskap? Eller skal du først undersøke selskapenes Internetttilbud? Eller skal du gå via reisebyrå - per telefon eller Internett.

Nei, dette har du ikke tid til. For å hjelpe deg undersøkte DinSide saken:

Den billigste flybilletten på minst mulig tidOslo-Bergen-Oslo*Tlf. eller InternettBillettprisHvor lang tid tok det å bestille***Rangering totaltBraathensInternettsystemet nedesystemet nede8BraathensTelefon643,-4 minutter2WiderøeInternett643,-4 minutter2WiderøeTelefon643,-2 minutter1SASInternettikke muligikke mulig9SASTelefon643,-8 minutter4Color AirInternett815,-5 minutter6Color AirTelefon815,-1 minutt5BennettInternettkun for firmakunderkun for firmakunder10BennettTelefon798,-**14 minutter7*Ved bestilling opplyste vi at vårt ønske var å reise til Bergen fredag morgen 08.00-12.00 med retur søndag kveld mellom 18.00 og 22.00. Det ble ikke opplyst at dette var en undersøkelse, vi presenterte oss som privatperson. **Årsaken til høyere pris er gebyret Bennett og andre reisebyråer tar for å bestille billetten din. Hos Bennet var gebyret 155,- kroner i tillegg til billettprisen på 643,- kroner. ***Tiden er målt etter første ordinære oppringning. Eventuell tid for registrering av kundeopplysninger er ikke tatt med i tabellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.