Bestill strøm over internett

Selskapet Interkraft Energi tilbyr nå strømbestilling over internett. Det betyr at du kan legge fra deg telefonkatalogen og glemme postvesenet.

Nå kan du bli opplyst ved hjelp av internett
Nå kan du bli opplyst ved hjelp av internett Vis mer
Publisert

Interkraft Energi kan på sine internettsider tilby deg å inngå avtale om strømlevering over internett. Tilbudet ble innført for omkring en måned siden, og har allerede blitt hyppig brukt i følge konseptsjef Bjørn Tjomsland.

Tast deg frem

Det er ikke mange tastetrykkene mellom deg og en ny strømleverandør dersom du velger å kjøpe fra Interkraft. Først fyller du inn navn og adresse. Deretter fører du inn hvem du kjøper strøm fra nå, hvem som er netteier og hvilket nummer strømmåleren din har. Til sist velger du hvilket produkt du ønsker å kjøpe (det vil si hvilken strømtype du vil ha, det være seg fastpris, flytende eller spot.) Så er det bare å trykke på bestillingsknappen, og vips: Du har ny strømleverandør i løpet av kort tid.

- Dette er et tilbud for både små bedrifter og privatkundemarkedet, mener Tjomsland.

Kjenner ikke til andre

Tjomsland kjenner ikke til flere norske leverandører som kan tilby den samme funksjonaliteten enda, selv om flere "snakker om det". DinSide har undersøkt flere av de største kraftselskapenes internettsteder uten å finne noe tilsvarende. Det nærmeste vi kommer er enkelte selskaper som tilbyr deg å sende forespørsel over e-mail. Men dette regnes ikke som en bestilling før du returnerer et skjema som du senere får i posten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.