Bestselgerne du kan kjøpe til halv pris i Sverige

Vi har sjekket hva du må betale for de mest populære boksvinene i Sverige. Og ja, det er mye å spare!

HALV PRIS - OG ÅPENT HELE PINSEHELGEN! Du kan få populære pappviner til halv pris hos Systembolaget. Og som et ekstra pluss er det åpent både lørdag 14. mai og mandag 16. mai. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
HALV PRIS - OG ÅPENT HELE PINSEHELGEN! Du kan få populære pappviner til halv pris hos Systembolaget. Og som et ekstra pluss er det åpent både lørdag 14. mai og mandag 16. mai. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på de mest populære boksvinene hos Vinmonopolet - og sammenliknet med hva du må betale på Systembolaget i Sverige.

På tross av den dårlige kronekursen, er det fremdeles veldig mye å spare på å handle på det svenske Systembolaget, sammenliknet med prisene på Vinmonopolet.

Som du kan se av prissjekken vår: Noen viner er det mer enn halv pris på hos Söta bror!

En annen fordel i disse dager er også åpningstidene: I Norge er det stengt i forbindelse med pinsa, men i Sverige er det nemlig business as usual i hele pinse- og 17. mai-helga: Det er altså åpent både lørdag 14. mai og mandag 16. mai.

LES OGSÅ: Denne alkoholen er det ikke kvote på

Inntil 53 prosent billigere!

DinSide har gått gjennom Vinmonopolets bestselgerlister for 2015, og plukket ut ni av de mest populære boksvinene som nordmenn kjøpte i fjor - som vi samtidig finner i de svenske pol-hyllene.

I tillegg har vi tatt med en vin som vi har fått tips fra erfarne harryhandlere om, på grunn av den store prisforskjellen mellom norsk og svensk pris. Og ja, dette er også den vinen vi finner mest gevinst på å ta med hjem fra svensketur: Du sparer 53 prosent på den!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer