Betal regningen på Meny

Stille og umerkelig har vi fått bank i butikk i Norge.

Regninger og røkte kjøttpølser:  Betal regningene dine i kassa, samtidig med varene. Foto: Kjetil Ree (Lisens)
Regninger og røkte kjøttpølser: Betal regningene dine i kassa, samtidig med varene. Foto: Kjetil Ree (Lisens) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid det passer å bruke nettbanken. Hva gjør man for eksempel med kontanter? Ikke kan man sette dem inn i minibanken og ikke kan man betale regninger med dem i nettbanken. Nå har man jo alltids madrassen, og en og annen bankfilial finnes fremdeles. Men det er langt flere matvarebutikker.

Vi har nevnt det før, men nesten umerkelig har vi fått bank i mange av landets butikker.

Ikke bare post i butikk

Det er postkontorer i mange matbutikker, men Norgesgruppens butikker utfører også begrensede banktjenester. Alle kunder kan betale regninger og heve utbetalingskort i 925 Kiwi, Spar, Meny, Joker, Mix og Ultra-butikker. Er du kunde i DnBNor, Postbanken, Nordlandsbanken eller SpareBank 1 Kvinneherad kan du også sette inn penger på bankkontoene dine og få oppgitt saldoen i de samme butikkene.

Du kan imidlertid ikke søke om og få innvilget lån i Norgesgruppens butikker. Her er du fremdeles henvist ti nettbanken eller personlig oppmøte i en bankfilial

Hvem er billigst? Ny vinner i DinSides matpristest

Coop

- Våre 1,2 millioner medlemmer har i alle år kunnet sette inn og ta ut penger fra høyrerentekonto i sitt samvirkelag, skriver Bjørn V.Kløvstad i Coop Norge AS i en e-post til DinSide.

Dette er konti alle medlemmer av samvirket har automatisk, men du må jo ha med medlemskortet. OBS!; Prix, Mega og SmartClub er alle samvirkeeide butikkjeder.

Ikke Ica og Rema

Hverken Ica eller Rema har planer om å starte bank i butikk, skriver de til DinSide. ICA i Sverige har full bankservice i sine filialer, men det finnes ikke tilsvarende planer om bank i Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer