Betal regningen på Meny

Stille og umerkelig har vi fått bank i butikk i Norge.

Regninger og røkte kjøttpølser:  Betal regningene dine i kassa, samtidig med varene. Foto: Kjetil Ree (Lisens)
Regninger og røkte kjøttpølser: Betal regningene dine i kassa, samtidig med varene. Foto: Kjetil Ree (Lisens) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid det passer å bruke nettbanken. Hva gjør man for eksempel med kontanter? Ikke kan man sette dem inn i minibanken og ikke kan man betale regninger med dem i nettbanken. Nå har man jo alltids madrassen, og en og annen bankfilial finnes fremdeles. Men det er langt flere matvarebutikker.

Vi har nevnt det før, men nesten umerkelig har vi fått bank i mange av landets butikker.

Ikke bare post i butikk

Det er postkontorer i mange matbutikker, men Norgesgruppens butikker utfører også begrensede banktjenester. Alle kunder kan betale regninger og heve utbetalingskort i 925 Kiwi, Spar, Meny, Joker, Mix og Ultra-butikker. Er du kunde i DnBNor, Postbanken, Nordlandsbanken eller SpareBank 1 Kvinneherad kan du også sette inn penger på bankkontoene dine og få oppgitt saldoen i de samme butikkene.

Du kan imidlertid ikke søke om og få innvilget lån i Norgesgruppens butikker. Her er du fremdeles henvist ti nettbanken eller personlig oppmøte i en bankfilial

Hvem er billigst? Ny vinner i DinSides matpristest

Coop

- Våre 1,2 millioner medlemmer har i alle år kunnet sette inn og ta ut penger fra høyrerentekonto i sitt samvirkelag, skriver Bjørn V.Kløvstad i Coop Norge AS i en e-post til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer