Betaler ut to milliarder i kundeutbytte

De første kundene har fått penger inn på konto denne uken.

Har du et slikt kort liggende i lommeboka fra i fjor, bør du sjekke om det fortsatt er penger igjen. Kortet er fortsatt gyldig. Foto: Berit B. Njarga
Har du et slikt kort liggende i lommeboka fra i fjor, bør du sjekke om det fortsatt er penger igjen. Kortet er fortsatt gyldig. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du kunde i Gjensidige, kan det være penger på vei i disse dager. Denne uken startet forsikringsselskapet de første utbetalingene av kundeutbyttet for 2012.

Totalt skal to milliarder kroner utbetales til forsikringsselskapets kunder.

>> Mindre medlemsbonus fra Coop

Oppgi riktig kontonummer

Det er i overkant av 800.000 Gjensidige-kunder som vil få utbetalt i snitt 2.500 kroner i kundeutbytte for fjoråret. Noen har allerede fått penger inn på konto.

– Rundt 40.000 kunder fikk pengene inn på konto mandag denne uken. Resten av kundene vil få utbetalt pengene senest fra 2. juli, forteller Christian Haraldsen, informasjonssjef i Gjensidige til DinSide.

Haraldsen påpeker at kundene kan få pengene raskere ved å oppgi hvilket kontonummer pengene skal overføres til på egne kundesider.

– Kunder som ikke foretar seg noe, vil få pengene utbetalt til det kontonummeret Gjensidige betalte til i fjor. Har man ikke registrert et kontonummer hos forsikringsselskapet, må man ta kontakt på nett eller per telefon og oppgi et kontonummer for utbetaling.

Les også: Ikke ha for mye penger stående på konto

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer