Betalte for telefon som aldri kom

Pass på hva du kjøper på nettet før jul.

Betalte for telefon som aldri kom
Publisert
Sist oppdatert

- Vi ble enige om at jeg skulle overføre penger. Deretter skulle han sende mobilen med en gang. Men etter at jeg overførte pengene hørte jeg ikke noe mer, skrev Almin Sahinovic til DinSide i en mail denne uken.

Høres det kjent ut? Les om svensken som svindlet 50 nordmenn for en halv million kroner tidligere i år her

- Jeg gikk til politiet og anmeldte saken, men politiet sier at sånne typer saker bare blir henlagt. Jeg har betalt 3.500 kroner for mobilen, som jeg fremdeles ikke har mottatt, og jeg har ganske dårlig råd nå fordi jeg er student. Hva kan jeg gjøre? Skrev Almin.

Etter at Almin overførte penger for mobilen, hørte han aldri noe fra selgeren igjen. Han har forsøkt å ringe selgeren flere ganger, og fra flere telefonnumre, men selgeren legger på hver gang.

Mobiltelefonen Almin har kjøpt, er en Nokia N96. Annonsøren har skrevet fullt navn og telefonnummer i annonsen, men navnet stemmer ikke overens med telefonkatalogens oppføring.

Selgeren er politianmeldt

Vi ringer opp selgeren Bjørn for å spørre om telefonen er solgt, og han sier at den ikke er det. Vi spør hvordan vi kan betale hvis vi er interessert i den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer