Bikinifin i siste liten

Slik blir du fresh fra topp til tå på (nesten) et blunk.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant de få som ikke gleder deg når du ser sol over hele Norgeskartet på værmeldinga? Forklaringen kan kanskje være at bikinien fortsatt ligger godt skjult bakerst i skapet og at du langt ifra gleder deg til å ta den på.

Men selv om du ikke holdt ut nyttårsløftet om regelmessig trening og godterikutt i år heller, kan du faktisk komme i bikiniform i god tid før sommeren takker for seg.

Håndflaten og slankekrem

Den svenske tobarnsmoren Jessica Axberg gikk ned hele 17 kilo på fem måneder ved hjelp av den såkalte håndflatemetoden. Og gir du metoden en sjanse, kan du gå ned halvannen til to kilo i begynnelsen. Les mer her

Hvis du er en av dem som får frysninger ved tanken på å skulle tilbringe de neste ukene på treningssenteret i en desperat kamp mot kiloene, kan kanskje dette være en trøst: Regelmessige gåturer kan nemlig være like effektivt, og i løpet av en måned kan du bokstavelig talt gå ned to-tre kilo.

Eller kanskje frister det mer å ta en snarvei? Mange av oss er skeptisk til produkter som lover en slank og stram kropp uten at vi må gjøre noe særlig for det. I de fleste tilfellene er nok skepsisen velbegrunnet også, men DinSides store test av slankekremer viser at enkelte av dem faktisk virker. Og den beste er ikke så dyr heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer