Bikinifin i siste liten

Slik blir du fresh fra topp til tå på (nesten) et blunk.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant de få som ikke gleder deg når du ser sol over hele Norgeskartet på værmeldinga? Forklaringen kan kanskje være at bikinien fortsatt ligger godt skjult bakerst i skapet og at du langt ifra gleder deg til å ta den på.

Men selv om du ikke holdt ut nyttårsløftet om regelmessig trening og godterikutt i år heller, kan du faktisk komme i bikiniform i god tid før sommeren takker for seg.

Håndflaten og slankekrem

Den svenske tobarnsmoren Jessica Axberg gikk ned hele 17 kilo på fem måneder ved hjelp av den såkalte håndflatemetoden. Og gir du metoden en sjanse, kan du gå ned halvannen til to kilo i begynnelsen. Les mer her

Hvis du er en av dem som får frysninger ved tanken på å skulle tilbringe de neste ukene på treningssenteret i en desperat kamp mot kiloene, kan kanskje dette være en trøst: Regelmessige gåturer kan nemlig være like effektivt, og i løpet av en måned kan du bokstavelig talt gå ned to-tre kilo.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: /colourbox.com Vis mer


Eller kanskje frister det mer å ta en snarvei? Mange av oss er skeptisk til produkter som lover en slank og stram kropp uten at vi må gjøre noe særlig for det. I de fleste tilfellene er nok skepsisen velbegrunnet også, men DinSides store test av slankekremer viser at enkelte av dem faktisk virker. Og den beste er ikke så dyr heller.

Spraytan og selvtillit

Orker du ikke tanken på å begynne å tenke på slanking, trening og fasong like før ferien? Da kan sjakktrekket rett og slett være å sørge for at du ikke har en bikini som strammer og får situasjonen til å se verre ut enn den er. Kjøp en bikini du føler deg vel i, eller sy om den gamle. Her får du ni tips for bedre selvtillit i bikini.

Har du fått kroppen inn i bikinien og gleder deg over at du faktisk ikke føler deg så aller verst, er det ingenting som er bedre enn det. Hvis du virkelig vil sette kronen på verket, kan det likevel være greit å ta en statussjekk på undersåttene og passe på at de også får litt pleie. Stygge føtter kan raskt ødelegge et godt førsteinntrykk, så finn fram grønnsåpe, fotfil og krem.

Føler du deg blek som et laken, kan resten av kroppen raskt virke mye dvaskere også, og det er akkurat som om alle nupper og cellulitter synes dobbelt så godt. Ett alternativ er å ta noen kjappe runder i solarium, men det er langt ifra noen god idé å bråsole seg under de sterke strålene. Selvbruningskrem og spraytan er imidlertid trygge og relativt enkle metoder for å bli brun på et blunk

Husk også at dersom huden er tørr som Sahara, vil sprekker og uttørkede partier vises enda bedre når du blir brun. Noe av det beste du kan gjøre mot huden din, er å sørge for at den får nok fuktighet. Slik tar du best vare på huden din.

Nå tenker du kanskje at alt dette virker veldig slitsomt og at du ikke orker å ta de store grepene før du finner fram bikinien, kan det være greit å ha dette i bakhodet: Utstråling og selvtillit kan kompensere for både ekstra kilo og bleke legger. Prøv disse triksene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer