Bilen avslører utroskap

Er kjæresten din utro? Stadig flere privatpersoner kjøper profesjonelt sporingsutstyr for å avsløre utroskap.

Publisert
Sist oppdatert

- Frem mot jul opplever vi hvert år en boom av henvendelser fra privatpersoner som ønsker å få bekreftet eller avkreftet om deres kjæreste er utro eller ikke, sier Morten Karstensen i det danske firmaet CarBug til danske Ekstra Bladet.

CarBug selger små satelittovervåkende sporingsenheter til personer og firmaer som ønsker å tyverisikre bilene sine. Men en stor andel av kundene deres er mistenksomme og nervøse personer som ønsker klarhet i om ektefellen kjører rett hjem etter julebordet.

Og med en ’’bug’’ i bilen nytter det altså ikke å lyve. For hver eneste meter bilen beveger seg omkring i landskapet blir nøye registrert, og kan følges direkte på en skjerm.

Ifølge kvinner er ikke utroskap bare sex med en annen.

Mistenksom- Jeg hadde lenge hatt mistanke om at min kone var utro, og etter hvert som tiden gikk, desto mer mistenksom ble jeg. Jeg overveide seriøst å hyre en detektiv inntil jeg hørte om enkle hjelpemidler jeg kunne bruke i bilen vi eier sammen, forteller Henrik til avisen, som av ekteskapelige grunner ønsker å være anonym.

For heldigvis viste det seg at konen var på de stedene hun fortalte hun var.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer