Bilforlag gir ut sexmanual

Problemer med tenningen? Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, har endelig gitt ut en sex-manual menn vil forstå.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

Menn som har mer greie på de indre funksjonene i bilen enn kjæresten vil nok ha nytte av den siste manualen fra Haynes, som ble utgitt i går.

I stedet for informasjon om hvordan man justerer motorer og skifter bremseveske er den siste utgivelsen fra Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, viet til sex - i alle former, størrelser og farger.

I ti kapitler, komplett med lister, illustrasjoner, tegneserier og instruksjoner som er enkle å forstå, dekker Haynes’ The Sex Manual alt fra Kama Sutra og fetisjer til impotens, befruktning og prevensjon. Manualen inneholder også råd om sex i bil, basert på historier fra virkeligheten.

Feilsøkingslister gir leserne informasjon og råd om vanlige feilgrep, og en referanseseksjon kommer med forslag om hvilke stillinger som passer best for de forskjellige ”modellene”.

- Vi prøver å balansere den morsomme siden ved sex og den seriøse, og vi tror en bilmanual er den rette måten å gjøre det på, forteller forfatteren, doktor Ian Banks, til nyhetsbyrået Reuters.

Sex Manual er oppfølgeren til suksessen Man Manual - som betrakter mannens kropp som om den var en bil og går gjennom alt som kan gå galt med den - og Baby Manual, en guide til nyfødte for menn.

Les mer og bestill boka her: http://www.haynes.co.uk/sexmanual.asp

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer