Bilforlag gir ut sexmanual

Problemer med tenningen? Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, har endelig gitt ut en sex-manual menn vil forstå.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

Menn som har mer greie på de indre funksjonene i bilen enn kjæresten vil nok ha nytte av den siste manualen fra Haynes, som ble utgitt i går.

I stedet for informasjon om hvordan man justerer motorer og skifter bremseveske er den siste utgivelsen fra Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, viet til sex - i alle former, størrelser og farger.

I ti kapitler, komplett med lister, illustrasjoner, tegneserier og instruksjoner som er enkle å forstå, dekker Haynes’ The Sex Manual alt fra Kama Sutra og fetisjer til impotens, befruktning og prevensjon. Manualen inneholder også råd om sex i bil, basert på historier fra virkeligheten.

Feilsøkingslister gir leserne informasjon og råd om vanlige feilgrep, og en referanseseksjon kommer med forslag om hvilke stillinger som passer best for de forskjellige ”modellene”.

- Vi prøver å balansere den morsomme siden ved sex og den seriøse, og vi tror en bilmanual er den rette måten å gjøre det på, forteller forfatteren, doktor Ian Banks, til nyhetsbyrået Reuters.

Sex Manual er oppfølgeren til suksessen Man Manual - som betrakter mannens kropp som om den var en bil og går gjennom alt som kan gå galt med den - og Baby Manual, en guide til nyfødte for menn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer