Billån til 0 % rente

Billån har ofte vært synonymt med blodrenter og gebyrer som svir. Heldigvis har ting blitt bedre. Nå får du faktisk 0 prosent flytende nominell rente, samt gratis service på utvalgte Ford-modeller. Men det er selvsagt visse begrensninger.

Foto: Ford
Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Ford Credit som nå tilbyr bilfinansiering på 0 % flytende nominell rente ved kjøp av en Ford Focus. Lånets lengde på disse vilkårene er tre år, og med på kjøpet får du også gratis service- og vedlikeholdsavtale i hele denne perioden.

Legg merke til at denne kampanjerenten kun gjelder de vanlige Ford Focus modellene, C-MAX versjonen faller altså utenom.

I følge Ole Johnny Wilhelmsen fra Ford Credit, er forklaringen at de vil få så mange gamle modeller på veien som mulig, før den nye Focus-modellen lanseres med brask og bram om noen få måneder.

- Det kommer flere kampanjer fra Ford framover, men det er kun Focus-modellene som får denne spesialrenten samt service- og vedlikeholdsavtalen, avslutter Wilhelmsen.

Helt gratis er det imidlertid ikke. Høye månedlige termingebyrer er en forklaring, og husk at den nominelle renten kan økes i takt med det generelle rentenivået i løpet av låneperioden. Likevel: For deg som er på jakt etter bil i disse dager er det i hvert fall verdt en vurdering.

Vet du om andre gode billånstilbud? Del det med oss i diskusjonsgruppen nederst i artikkelen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer