Billån til 4 % rente

Trenger du ny bil nå, kan du få veldig gode lånebetingelser. Men det er selvsagt visse begrensninger.

Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med Ford's 100 års jubileum tilbys nye kunder nå billån til renter du bare finner i himmelriket - eller på den andre siden av Svinesund.

Men det er selvsagt et par ting som gjør at ikke alle kan benytte seg av den lave renten.

100 år gammel rente

- Vi tilbyr billånet til en nominell rente på 4,21 prosent gjennom selskapet Ford Credit. Det var akkurat den samme renten som var tilgjengelig i markedet for 100 år siden - da Ford ble grunnlagt, sier daglig leder Bart Luijbregts hos Fords Osloforhandler, Røhne og Selmer.

Inklusive etableringsgebyr og termingebyr blir den effektive renten 5,67 prosent hvis man tar utgangspunkt i et lån til 180.000 kroner som nedbetales over fem år. Ved lavere lånebeløp blir den effektive renten litt høyere.

Ifølge Luijbregts vil renten på 4,21 prosent bli justert i forhold til renteendringene i Norges bank. Det betyr at en rentenedgang på et halvt prosentpoeng skulle gi deg en ny nominell rente på 3,71 prosent. Det motsatte gjelder selvsagt dersom renten blir satt opp.

- Men renten vil være den samme i hele lånets løpetid, altså med unntak av justeringene i forhold til styringsrenten, sier Fordsjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer