Billig fjortis-SMS

MOBIL: Med tekstmeldinger til 11 øre stykket har javasms lagt ut agnet til landets fjortiser. Spørsmålet er om mobilgenerasjonen lar seg friste.

Publisert
Sist oppdatert

Blant de yngste mobilbrukerne er det tekstmeldinger – eller SMS, det går i. Standardprisen på en vanlig SMS-melding er en krone, og sender du mellom 20 og 30 meldinger om dagen sier det seg selv at ethvert billigere alternativ virker fristende.

Det er derfor denne gruppen selskapet Javasms.no har lyst til å få som kunder.

Men ikke for alle

For å kunne bruke tjenesten må flere vilkår være oppfylt:For det første må mobiltelefonen takle javaprogrammer. De fleste nye telefoner gjør dette – men langt fra alle.

I tillegg må telefonen ha GPRS. Mangler du en av disse mulighetene på telefonen din kan du altså ikke bruke tjenesten. Et annet minus er at både du som sender og alle som mottar meldingene må ha lastet ned javaprogrammet, og ha betalt månedsavgiften på 30 kroner.

Billig

- Selv ser vi på tjenesten som et nyttig supplement til et vanlig mobilabonnement, og da spesielt for de som liker å sende mange meldinger, sier Geir Tvedt - daglig leder i Panoramiq AS. I tillegg til at det blir langt billigere får du også mulighet til å skrive lengre meldinger enn før. Den vanlige tekstmeldingen stopper ved 160 tegn, mens vi gir deg hele 200.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer