Billig julehandel i sikte?

Multicom tilpasser seg finanskrisen.

Billig julehandel i sikte?
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje blir det ekstra billig julehandel i år?

Multicom, et selskap som har spesialisert seg på salg av data og forbrukerelektronikk, melder om rabatt på frakt av varer i en pressemelding.

Økonomisk uro gjør folk flest mer prisbevisste. Det tror Multicom vil kunne gi julehandelen på internett et løft. Som et startskudd for årets julehandel lanserer nå selskapet en gunstig ordning for frakt av varer hjem til sine kunder, skriver Multicom.

Selskapet har tidligere sett at usikre økonomiske tider gjør forbrukerne mer prisbevisste, og dermed mer motiverte for netthandel. Nå nærmer det seg julesalget, og selskapet ruster seg for økende pågang fra kostnadsbevisste nordmenn som stadig blir mer fortrolige med netthandel.

Her er de beste nettbutikkene

Alt hjem for 199,-

Som en førjulshilsen til sine kunder lanserer Multicom nå en prøveordning der kunden kan betale en engangssum på kr. 199,- for fri frakt ut 2008. Tilbudet er uavhengig av hvor mange varer og hvor ofte det bestilles, men gjelder i første omgang kun for privatpersoner. Nettbutikken Amazon.com har tidligere lansert en lignende ordning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer