Mobilabonnement fra Fjordkraft – lønner det seg?

Billig mobilsurfing, men ikke alltid billigst totalt

Fjordkraft gir gode mobilpriser til strømkundene. Spørsmålet er om strømprisene også er gode.

FJORDKRAFT MOBIL: Fjordkraft er ikke lenger bare en leverandør av strøm. Nå kan du lade mobilen og surfe på den med samme selskap, nå som Fjordkraft har blitt en mobiloperatør. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
FJORDKRAFT MOBIL: Fjordkraft er ikke lenger bare en leverandør av strøm. Nå kan du lade mobilen og surfe på den med samme selskap, nå som Fjordkraft har blitt en mobiloperatør. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

- Nå ønsker vi å utfordre mobilbransjen og de etablerte aktørene med lavere priser, sier Fjordkraft-direktør Rolf Barmen i en pressemelding.

De har derfor hevet seg inn i mobilabonnement-markedet, som Fjordkraft Mobil. Og med samme retorikk som blant andre Hello vil de «utfordre telekom-duopolet», med «lave priser for alle – og ekstra lave priser til våre kunder».

Har du strøm fra Fjordkraft, får du lavere priser på mobilabonnementene deres. Akkurat som hos Get, hvor du får lavere mobilpriser om du har TV- og bredbånd fra dem.

Spørsmålet er selvfølgelig om Fjordkraft faktisk kan møte den harde priskonkurransen, og om det lønner seg å gå «all in» med både strøm og mobil fra samme selskap.

Fjordkraft Mobil om du ikke er strømkunde

For å ta det første først: Fjordkraft er neppe stedet å gå om du bare vil ha et mobilabonnement.

Her er prisene deres for de som ikke er strømkunder, sammenliknet med de billigste operatørene som også tilbyr fri Europa-roaming:

På bare ett av abonnementene er altså Fjordkraft billigst: 20 GB-abonnementet. Andre operatører som ikke er med i lista har like mye eller mer data til lavere pris, men da uten fri roaming i Europa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer