Billig shopping i Sverige

Kjenner du til lagersalgene som ligger over grensen?

Dette er noe av det du finner hos Logofactory i Gällstad utenfor Göteborg. Foto: DinSide Reise
Dette er noe av det du finner hos Logofactory i Gällstad utenfor Göteborg. Foto: DinSide Reise Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett over grensen finnes det også lagersalg, og med dagens valutakurs blir det gunstig å handle i Sverige. I skrivende stund får du 100 svenske kroner for 82 norske. Dessuten har Sverige lagersalg av merker som vi ikke har i Norge.

Kjenner du lagersalg.no?

Gällstad, som ligger en time nord for Göteborg, er lett tilgjengelig for mange nordmenn. Dette tettstedet i Ulricehamn kommune har flere store lagersalg med fokus på merkeklær og -sko. På Lager 157 finner du klær fra blant annet Acne, Whyred og Filippa K. Utsalget New Wave Group Factory Shop selger ut sportsutstyr og klær fra blant annet Umbro, Craft og Seger, mens hos Logofactory får du et enormt utvalg merkeklær. Her finner du Lacoste, Svea, Replay, Pepe Jeans, Quicksilver, Cheap Monday, Converse og Salomon, for å nevne noen.

Nedenfor har vi listet opp populære lagerutsalg i Sverige.

Hva er kursen akkurat nå? Prøv vår valutakalkulator

Andre kupp i Sverige

For mange nordmenn er turen innom Systembolaget obligatorisk når de først er i Sverige. Andre tar turen i ens ærend. DinSide følger jevnlig med på prisene over grensen for å fortelle deg hvor mye du kan spare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer