Billige, glatte kropper

Å skjære, brenne, rive, røske eller rett og slett løse opp? Det er lett å gå seg vill i jungelen av hårfjerningsmetoder. Her er en liten oversikt over hårfjerningsmetoder - og hvor mye de forskjellige vil koste deg.

Publisert
Sist oppdatert

Glatt hud om sommeren

Vi skal ikke mange årene tilbake før fjerning av kroppshår var forbeholdt kvinners legger, bikinilinje, armhuler - og konkurransesvømmere av begge kjønn. Men i dag er det nok ikke så mange som vil løfte på øyenbrynet om Ole-Petter forteller at han har vært og vokset ryggen sin. Eller kassa. Det er bare slikt som skjer.

I forrige uke skrev DinSide Reise at åtte av ti menn mellom 20 og 35 år har barbert kroppshår en eller flere ganger. Dette ifølge en undersøkelse gjennomført av analyseselskapet Carat Insight på oppdrag for Philips.

Blant mennene som ble spurt, svarte nesten halvparten at det er greit å barbere bort litt kroppshår, men ikke alt, mens 36 prosent synes fjerning av kroppshår på menn er femi. De resterende 18 prosentene svarte at ekte mannfolk barberer brystet.

De feminine respondentene var i flertall for menn med hår på brystet, 27 prosent liker begge deler, mens en tredjedel foretrekker glattbarberte brystkasser.

Les hele artikkelen: Null hår, stor fryd

Ekstrem intimbarbering

Området definert som bikinilinjen blir større og større, og mens de fleste vet hva en brazilian er, er nok noen fremdeles litt usikker på akkurat hvor mye hårfjerning det innebærer. Og hvordan i huleste man klarer å komme til. Skylden legges på de fire New Yorkerne i Sex og Singelliv - og den episoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer